Գինու շշալցումն իմ ձեռքերով
Ապրիլի 26-ին Բլեյան բաց ցանցի լաբորատորիայի ներկայացման աշխատանքների շրջանակում մեր պատմության խումբը,իր նախագծային աշխատանքները իրականացնում էր քոլեջ խաղողի և գինու դպրոցում: Մեր հիմնական անելիքը գինի շշալցնելն էր: Շատերս բավականին տեղեկացված էին, թե ինչպես է գինին պատրաստում,տեսել ենք գործարաններում պատրաստման ընթացքը բայց ոչ մեկս չենք շշալցել մեր ձեռքերով: Գործնթացը շատ հետաքրքիր էր: Նախ ախտահանեցինք շշերը, լցրեցինք գինին, խցանավորցինք և պիտակավորեցինք: Բոլորս այնքան ներշնչված էին, որ այդ ընթացքը պատրաստման մեզ մոտ ամենաշատը 30րոպե էլ չտևեց: Նաև բաց ցանցի ընթացքում մեզ այցելել էին մարզերի դպրոցներից ուսուցիչներ: Մենք սիրով նրանց հյուրասիրեցինք և նվիրեցինք մեր իսկ շշալցրած գինուց:
Մի խոսքով, շատ դրական օր էր, ինձ համար փորձեցի և բացահայտեցի նոր և հետաքրքիր բան:
Մի խոսքով, շատ դրական օր էր, ինձ համար փորձեցի և բացահայտեցի նոր և հետաքրքիր բան:
Comments
Post a Comment